Heeft u een vraag? Zoek op penningmeestercursus.nl.

FAQs


WordPress is open source web software that you can install on your web server to create your website, blog, community or network. WordPress started out as a tool for blogging, but has evolved into a full-fledged Content Management System (CMS), capable of powering websites, networks and communities.

Boekingen: Moet ik referenties bijhouden?

Dat laat ik geheel aan uw eigen inzicht over. Heeft u ongeveer 100 boekingen per jaar, dan is het veel minder noodzakelijk dan als u 1.500 boekingen per jaar heeft. Het helpt overzicht behouden en boekingen zijn sneller terug te vinden. Het wordt aangeraden referenties te plaatsen, maar noodzakelijk is het niet.

Debiteuren en Crediteuren: kan ik deze ook gebruiken tijdens het boekjaar?

Natuurlijk kan dat. Op het moment dat u een overzichtelijke ledenadministratie wilt bijhouden is het juist handig om gebruik te maken van debiteuren en crediteuren. Niet alleen geeft het een duidelijk overzicht gedurende het jaar wie nog niet betaald heeft of wat nog betaald moet worden, maar het voorkomt dat er een boeking wordt vergeten bij de jaarafsluiting. Gebruik debiteuren en crediteuren door het jaar heen en wanneer u wilt. Behouden van overzicht is het belangrijkst!